Оцінка рівня конкурентоспроможності підприємства: теоретичний та практичний аспекти - Котвіцький, В. М. (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Обґрунтовано необхідність ідентифікації рівня конкурентоспроможності підприємства, проаналізовано існуючі методики та представлені їх основні недоліки. Подані рекомендації щодо вибору методики оцінки конкурентоспроможності підприємства. Визначено конкурентні позиції станом на 2008 рік таких поліграфічних підприємств: ДВ «Преса України», ВАТ «Видавництво "Київська правда"» та ЗАТ «Видавництво „Киевские ведомости”».