Волокниста маса для виготовлення офортного паперу - Стеценко, К. Д.; Чуркін, Володимир Вікторович (Технологія і техніка друкарства, 2009)
У статті розглядається можливість використання модифікованих волокон на основі целюлози, як добавку, в композиційному складі волокнистої маси при виготовленні паперу для друку офортів.