Антикризова діагностика на мікроекономічному рівні - Передерієнко, Надія Іванівна; Котляревський, Ярослав Вікторович (Технологія і техніка друкарства, 2009)
У статті розглянуто проблематику антикризової діагностики з елементами фінансового аналізу на рівні підприємств. Досліджено світовий і вітчизняний досвід застосування і використання відповідного інструментарію, а також перспективи використання для видавничо-поліграфічної галузі.