Методика регресійного аналізу для оцінки чинників управління у системі «оригінал—відбиток» - Зоренко, Ярослав Володимирович (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Визначено головні параметри репродукцій, оригіналів, файлів та параметри формного і друкарського процесів як чинники управління у системі «оригінал—відбиток». Для систематизації та оцінки впливу факторів управління системою «оригінал—відбиток» обґрунтовано застосування методики регресійного аналізу.