Нові партнери ВПІ - Кобильнік, Катерина (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Оголошено про розширення науково-виробничих відносин між Видавничо-поліграфічним інститутом НТУУ «КПІ» та Видавничим домом «АДЕФ-Україна».