Часописи галузі видавнича справа та редагування - Побідаш, І. Л.; Борисовська, Г. (Технологія і техніка друкарства, 2010)
У статті зроблено огляд періодичної преси галузі видавничої справи та редагування, проаналізовано сучасний стан різних видів фахових видань. Виявлено перспективи вдосконалення нинішніх часописів галузі та створення нових видавничих проектів.