Вплив рН і концентрації розчинів смоли естеру стиромаля на реологічні властивості флексографічних фарб - Степанець, Анатолій Іванович; Хохлова, Розалія Анатоліївна (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Проведено дослідження впливу показника рН та концентрації смоли естеру стиромаля на реологічні властивості водорозчинних фарб для флексографічного способу друку.