Врахування ефекту відбиття хвиль від перешкоди при побудові теорії оптимальних гасників вібрації робочих органів машин - Ловейкін, В’ячеслав Сергійович; Човнюк, Ю. В.; Костина, О. Ю.; Яворська, А. В. (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Проведено всебічний динамічний аналіз ефектів хвилеутворень та їх відбиття від перешкоди при побудові теорії оптимальних гасників вібрації робочих органів машин різноманітного призначення.