Вплив обробки магнітним полем на властивості зволожувального розчину - Естріна, М. В.; Канагін, В. О. (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Досліджено вплив магнітного поля на властивості зволожувального розчину для офсетного плоского друку.