Необхідність покращення підготовки майбутніх інженерно-технічних працівників з питань безпечності промислових підприємств - Сторожук, Віктор Миколайович; Мельников, Олександр Валерійович; Гвоздик, Василь Миколайович (Технологія і техніка друкарства, 2015)
Стаття присвячена проблемам із забезпеченням безпечності підприємств переробної промисловості, зумовленим зокрема недостатнім рівнем підготовки майбутніх інженерно-технічних працівників у вищих навчальних закладах. Запропоновані шляхи підвищення ефективності підготовки майбутніх фахівців, які мають базуватись на чітко визначених мінімальних вимогах до вивчення питань безпечності промислових підприємств на усіх етапах підготовки майбутніх інженерно-технічних працівників.