Вплив фізико-механічних властивостей абразивних матеріалів на процес шліфування високолегованих композитів для поліграфічних машин - Гавриш, Анатолій Павлович; Роїк, Тетяна Анатоліївна; Киричок, Петро Олексійович; Мельник, Олена Олексіївна; Віцюк, Юлія Юріївна (Технологія і техніка друкарства, 2015)
В статті наведені результати теоретико-експериментальних досліджень впливу фізико-механічних властивостей абразивних матеріалів на процес шліфування високозносостійких композитів деталей тертя для поліграфічних машин, які були виготовлені з нових типів композиційних сплавів синтезованих на основі відходів штампових та інструментальних сталей. Розроблені рекомендації для промисловості.