Рекламні папки: аналіз конструкцій, технологій виготовлення та оздоблення - Гавенко, Світлана Федорівна; Рибка, Раїса Володимирівна; Рибка, Роман Петрович (Технологія і техніка друкарства, 2015)
В статті розглядаються особливості конструкцій папок, технологій їх виготовлення та оздоблення флокуванням.