Адсорбційна рівновага водяних парів при акліматизації паперу - Морозов, Андрій Сергійович (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Проаналізовано процес встановлення рівноважних умов газоподібних фаз води при акліматизації паперу для поліпшення якості задруковуваних матеріалів.