Метод оцифровки объемных документов с помощью цифрового фотоаппарата с последующим улучшением изображений - Кулишова, Нонна Евгеньевна; Зингерман, Е. О. (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Розглянуто задачу швидкого введення об’ємних видань за допомогою цифрової камери. Запропоновано метод подальшого покращення зображень для компенсації геометричних викривлень та шумів.