Розробка роторної просторової системи приводів для автоматичного сканування книг - Струтинський, Сергій Васильович (Технологія і техніка друкарства, 2014)
В статті викладено результати розробки роторної просторової системи приводів для автоматичного сканування книг. Виконано аналіз наявних приводів і вказані їх недоліки. Запропоновано принципово нову систему роторного типу, яка забезпечує перегортання сторінок книги. Виконано геометричний і кінематичний аналіз системи приводів. Встановлені співвідношення параметрів системи, які забезпечують оптимальну роботу роторної просторової системи приводів для автоматичного сканування книг.