Технічний стан та вибір ефективної стратегії обслуговування і ремонту поліграфічних машин - Кохановський, Василь Олександрович (Технологія і техніка друкарства, 2014)
Наведено методику визначення технічного стану і вибору раціональної стратегії обслуговування і ремонту поліграфічної техніки.