Олена Михайлівна Величко - Киричок, Петро Олексійович (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Вітання д.т.н., с.н.с., професора, зав. кафедри репрографії, заст. головного редактора збірника наукових праць "Технологія і техніка друкарства" Величко Олени Михайлівни з ювілеєм.