Вибір програмного забезпечення для комп’ютерних видавничих систем - Роїк, Тетяна Анатоліївна; Лемешко, Д. І. (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Проведено огляд джерел, присвячених застосуванню програмного забезпечення для встановлення на персональні комп’ютери, що інтегровані в комп’ютерні видавничі системи и запропоновані рекомендації з їх експлуатації.