Вітання з 60-річчям Угрина Ярослава Михайловича - Маїк, Володимир Зеновійович (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Привітання з ювілеєм та огляд професійного шляху Угрина Ярослава Михайловича проректора з науково-педагогічної роботи в УАД