Осінні студії молодих науковців на конференції «Printing Future Days 2011» - Зоренко, Ярослав Володимирович (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Огляд результатів конференції молодих науковців у м. Хемніц (Німеччина) «Printing Future Days 2011».