Технологія відновлення в електронному виді раритетних видань довідкового характеру - Коханівський, Олександр Павлович; Бриндзя, О. Л. (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Було розглянуто і порівняно різні технології та програмне забезпечення для відновлення в електронних форматах друкованого видання довідкового типу.