Методичні аспекти підвищення якості послуг у сфері транспортної логістики - Пархоменко, Наталія Олексіївна; Молдован, Володимир Ігорович; Хоменко, Олег Віталійович (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Розробка методичних аспектів підвищення якості обслуговування в транспортно-логістичних компаніях на основі вимог міжнародних стандартів якості ISO 9000:2008 з використанням простих інструментів контролю якості.