Дослідження друкарсько-технічних характеристик паперу для виготовлення цінних паперів на безформальдегідній основі - Киричок, Петро Олексійович; Гордін, О. В.; Талімонов, Олексій Юрійович (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Досліджено та порівняно друкарсько-технічні властивості паперів з безформальдегідною та з меламін-формальдегідною проклейкою.