Технологія створення електронного ілюстрованого видання у форматі DJVU - Коханівський, Олександр Павлович; Сіряк, Ю. В. (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Проаналізовано проблематику створення книг з ілюстраціями. Розроблено технологію створення електронних книг з ілюстрованим матеріалом в форматі DJVU.