Вплив технологічних режимів друкування на закріплення фарби на пластикових картках - Кириченко, Ірина Олексіївна; Савченко, Катерина Ігорівна; Синяков, І. М. (Технологія і техніка друкарства, 2012)
На підставі експериментальних досліджень визначено умови закріплення фарби на ПВХ-пластику.