Класифікація електронних видань - Фіголь, Надія Миколаївна (Технологія і техніка друкарства, 2014)
У статті аналізується типологія електронних видань, запропонована в ДСТУ 7157:2010, наводяться пропозиції щодо її уточнення, поширення, пропонуються критерії, які варто додати.