Взаємодія алмазно-абразивного бруска з поверхнею композитного підшипника ковзання поліграфічних машин при формуванні параметрів шорсткості хонінгуванням - Віцюк, Юлія Юріївна; Роїк, Тетяна Анатоліївна; Гавриш, Анатолій Павлович (Технологія і техніка друкарства, 2014)
В статті наведені результати теоретико-експериментального дослідження взаємодії алмазно-абразивного бруска та поверхні оброблення підшипників ковзання поліграфічних машин при хонінгуванні. Створені математичні моделі для практичних розрахунків.