Інформаційна модель страхування активу з урахуванням франшизи на страхові рішення ризикофобів - Кушлик-Дивульска, Ольга Іванівна; Штабалюк, Петро Іванович; Савчук, Людмила Олександрівна (Технологія і техніка друкарства, 2013)
В статті здійснено аналіз економічної та правової фахової літератури, поглядів учених на природу страхування. Запропоновано один з можливих варіантів інформаційної моделі страхування активів з урахуванням франшизи для використання в Україні. Досліджено можливість застосування моделі для різних передбачених законодавством України видів страхування.