Контактна взаємодія абразивного інструменту та поверхонь оброблення деталей друкарських машин при суперфінішуванні абразивними брусками - Віцюк, Юлія Юріївна; Роїк, Тетяна Анатоліївна; Олійник, Володимир Григорович; Гавриш, Анатолій Павлович (Технологія і техніка друкарства, 2013)
В статті наведені результати теоретичного дослідження взаємодії абразивного інструменту та поверхонь оброблення деталей друкарських машин при суперфінішуванні абразивними брусками. Створені математичні моделі для практичних розрахунків.