Ламаючи стереотипи

Автор(и)

  • Олена Василівна Халіна Українська академія друкарства (Львів), Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.20535/2077-7264.1(55).2017.107748

Ключові слова:

вчений, ювілей, педагог, економічна безпека підприємств, організація книжкової справи

Анотація

Стаття присвячена привітанню з ювілеєм та огляду життєвих та наукових здобутків завідувача кафедри фінансово-економічної безпеки, обліку та оподаткування Української академії друкарства, доктора економічних наук, професора Андрія Михайловича Штангрета.

Андрій Штангрет є автором і співавтором понад двохсот наукових та навчально-методичних праць; він очолює кафедру фінансово-економічної безпеки, обліку і оподаткування, де під його началом дружньо та плідно працює колектив науковців і педагогів; за його керівництвом та безпосередньої участі виконуються держбюджетні та госпдоговірні теми. Андрій Михайлович бере активну участь у роботі спеціалізованих вчених рад із захисту дисертаційних робіт, є членом редколегій фахових видань. Під його керівництвом виконано та успішно захищено дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.

Напрацювання Андрія Штангрета з економічної безпеки підприємств, зокрема, у сфері управління антикризовою діяльністю, знайшли своє відображення у низці монографій, підручників та навчальних посібників, які у систематизованому, зручному для сприймання форматі, слугують базою для проведення навчального процесу.

Будучи завідувачем кафедри, професором, доктором наук, Андрій Штангрет залишається таким же щирим і відкритим до всіх, починаючи з колег і закінчуючи студентами. Завжди можна розраховувати на його допомогу і пораду, як з професійних, так і з життєвих питань.

Андрій Штангрет — людина відповідальна, він завжди демонструє чітку позицію, як в науковому, так і в організаційному плані, що зазвичай ніяк не відображається на його ставленні до конкретних людей.

Нині ми часто чуємо про формулу успіху. Вона багато в чому залежить від того, що вважати успіхом. Андрій Штангрет вважає, що успішна людина та, яка здатна прожити кожен день наповнено, ставити цілі і досягати їх, щиро радіючи досягненням і гідно долаючи перешкоди.

Біографія автора

Олена Василівна Халіна, Українська академія друкарства (Львів)

к.е.н., асистент

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-05-15

Як цитувати

Халіна, О. В. (2017). Ламаючи стереотипи. Технологія і техніка друкарства, (1(55), 115–118. https://doi.org/10.20535/2077-7264.1(55).2017.107748

Номер

Розділ

Наукові новини (доповіді, повідомлення, реферати наукових робіт)